Imate pitanje? Pozovite +382 69 090 300 / Pon - Pet 09:00 - 16:00

Lista želja

0

Korpa

0

Korpa

ISPORUKA I PLAĆANJE

Ponuda i cijene na našem sajtu ažuriraju se na dnevnom nivou. Sve cijene su iskazane u eurima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmjene cijena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cijene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cijene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cijena u maloprodajnim objektima Prodavca.

Radno vrijeme korisničkog servisa je od 9-17h svakog radnog dana. Proizvodi poručeni preko Bonatti webshop-a šalju se u roku 24h od momenta prijema porudžbine. U slučaju da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude moguće isporučiti zbog ograničenog lagera istog, Vi ćete biti obavešteni putem maila u roku od 24h.

Ukoliko ste porudžbinu poslali radnim danom do 12h, biće Vam poslata tog dana, isporuku očekujete sjutradan u periodu od 7-18h. Za pošiljke poslate u petak, isporuka se vrši u ponedeljak. Ako ste porudžbinu poslali u petak posle 12h, pošiljku ćemo Vam poslati u ponedeljak. Isporuku pošiljki vrši kurirska služba. Cijena dostave iznosi 2,5 eura za pošiljke ukupne vrijednosti do 25 eura, u suprotnom dostava je besplatna. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Crne Gore.

Kada je Vaša porudžbina spakovana i predata kuriskoj službi dobićete mail obaveštenja da je pošiljka poslata. Kurirska služba pošiljke isporučuje na navedenu adresu dan nakon preuzimanja u periodu od 7-18h. Na dan isporuke dobićete SMS obaveštenje/telefonski poziv i kontaktiraće Vas kurir iz kurirske službe.

Kurir će jednom pokušati da uruči pošiljku. Ukoliko isporuka ne bude uspješna, pošiljka će se vratiti u Bonatti i mi ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog vraćanja i ugovorili ponovno slanje.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i uvjerite se da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Vašu porudžbinu možete platiti pouzećem ili platnom karticom.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje u gotovini prilikom preuzimanja pošiljke.

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu možete platiti porudžbinu online. Nakon što popunite formu za poručivanje bićete automatski preusmereni na sajt Hipotekarna Banke ad na kojem vršite unos podataka sa platne kartice. Ako je sve u redu sa transakcijom bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno izvršeno. Ukoliko je postojao neki problem sa transakcijom bićete vraćeni na sajt sa obavještenjem o neuspjelom plaćanju, nakon čega možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Svi podaci su zaštićeni i vidljivi samo procesoru kartica.


Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

Prihvatam
Proizvod je dodat u korpu.