Imate pitanje? Pozovite +382 69 090 300 / Pon - Pet 09:00 - 16:00

Lista želja

0

Korpa

0

Korpa

Reklamacije

Proizvod koji reklamirate mora biti čist, upakovan u kutiju, a reklamna greška mora biti označena. Nečist - prljav proizvod neće se rešavati. RR COMMERCE d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamjenskim korišćenjem. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zamijeniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete zatražiti putem telefona ili slanjem reklamacionog lista na email adresu bonatti.me@gmail.com. Reklamacioni list možete preuzeti OVDJE.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, djelimično ili u cjelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, RR COMMERCE d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i uvjerite se da ne postoje neka vidna oštećenja istog. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, imate pravo na zamjenu uz priložen račun. Ukoliko ste kupovinu artikla izvršili putem Internet prodavnice, zamjenu istog artikla možete izvršiti isključivo putem Internet prodavnice u roku od 15 dana od dana prijema artikla.

Ukoliko želite da izvršite zamjenu artikla koji ste kupili preko Internet prodavnice, molimo Vas da pošaljete šifru, boju i veličinu proizvoda za koji želite da izvršite zamjenu na e-mail bonatti.me@gmail.com ili nas pozovite na broj telefona 069/090-300 gdje ćete dobiti odgovor sa detaljnim instrukcijama o proceduri zamjene.

Poručeni artikal nije moguće mijenjati ako je nošen, oštećen na bilo koji način ili nema viseće etikete.

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da nije odgovarajuće veličine, imate pravo na zamjenu uz priloženi račun. Zamjenu artikla možete izvršiti 15 dana od dana prijema artikla. U slučaju zamjene robe kupac snosi troškove transporta spornog artikla do magacina kao i ponovni transport zamenjenog artikla od magacina do adrese.

Povraćaj sredstava

Pravilnik o postupku i načinu rešavanja reklamacija

Član 1.
Ovim pravilnikom Trgovac uređuje način, uslove i postupak rešavanja prigovora (reklamacije) potrošača zbog nedostataka na kupljenom proizvodu putem sajta www.bonatti.me i ovlašćenja, obaveze i odgovornosti Trgovca u pogledu ostvarivanja prava potrošača na prigovor.

Član 2.
Kupac, u smislu ovog pravilnika, jeste svaki građanin koji putem interneta na sajtu bonatti.me kupuje proizvode za lične potrebe ili potrebe drugih.

Član 3.
Kupac ima pravo prigovora na kupljeni proizvod zbog nedostataka koji su nastali, u roku od šest meseci od dana kupovine. Istekom roka iz stava 1. ovog člana kupac gubi pravo na podnošenje prigovora.

Član 4.
Zahtev za reklamaciju može se dostaviti poštom na sledeću adresu RR COMMERCE d.o.o, Bulevar Mihaila Lalića 20, 81000 Podgorica, ili na email bonatti.me@gmail.com. Prilikom podnošenja zahtjeva za reklamaciju kupac je dužan: . - u zahtjevu za reklamaciju da navede razloge reklamacije i željeni način rješavanje iste. - proizvod koji reklamira da vrati u originalnom pakovanju. - dostavi račun.

Član 5.
Kupac nema pravo na prigovor ako je: . - propustio rok za podnošenje prigovora utvrđen u članu 3. ovog pravilnika; . - nedostatak na kupljenom proizvodu nastao njegovom krivicom ili krivicom drugih; . - kupio proizvod na rasprodaji; . - kupio proizvod sa nedostatkom po sniženoj ceni; . - promenio odluku o izboru artikla.

Član 6.
Osnovanost zahtjeva za reklamaciju utvrđuje ovlašćeni radnik, i obaveštava Kupca u roku od 8 radnih dana od dana prijema iste.

Član 7.
U slučaju osnovanosti prigovora i njegovog prihvatanja od strane Trgovca, Kupac ima pravo po sopstvenom izboru na: . - zamjenu kupljenog proizvoda sa nedostatkom za nov ispravan proizvod; . - vraćanje iznosa cijene plaćene po priloženom računu; . - otklanjanje nedostatka na proizvodu.

Član 8.
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, djelimično ili u cjelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, RR COMMERCE d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši preko poslovne banke, što znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Član 9.
Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom donošenja.


Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

Prihvatam
Proizvod je dodat u korpu.